Naast geschreven artikelen brengt Incognitief u met ingang van 2014 ook op regelmatige basis opiniërende podcasts, waarin enkele van onze auteurs met elkaar in gesprek gaan over de actuele stand van zaken op hun vakgebied. Deze negende podcast staat in het teken van remakes en reboots: onze bioscopen en televisiestations worden de laatste jaren overspoeld met remakes van oude films en series. Welke zijn de moeite waard en welke moet u mijden als de pest? Filmredacteur Martijn Kroese en tv-redacteur Nils Hermans bespreken het onder leiding van presentator Ricardo Walinski.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/141773103″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Beluister de podcast hierboven integraal of download deze als MP3.

Nieuwe podcasts automatisch in je iTunes Library? Zoek op “Incognitief” in de iTunes Store.