Naast geschreven artikelen brengt Incognitief u met ingang van 2014 ook op regelmatige basis opiniërende podcasts, waarin enkele van onze auteurs met elkaar in gesprek gaan over de actuele stand van zaken op hun vakgebied. In deze elfde podcast gaan literatuurredacteur Sophie Dassen, TV-redacteur Lisa van Rens en filmredacteur Martijn Kroese met elkaar in gesprek over hun grootste ergernissen op hun respectievelijke vakgebieden. En die zijn nog niet mals…

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/145579422″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Beluister de podcast hierboven integraal of download deze als MP3.

Nieuwe podcasts automatisch in je iTunes Library? Zoek op “Incognitief” in de iTunes Store.