Oranjes eerste maanden onder de nieuwe bondscoach Guus Hiddink verlopen allesbehalve soepel. Na een stroeve overwinning op Kazachstan wacht maandag 13 oktober een uitwedstrijd in en tegen IJsland. Reden genoeg voor de podcasters van Incognitief om de staat van het Nederlands elftal grondig te bespreken. Met antwoorden op vragen als: waarom moet Robin van Persie met pek en veren de selectie uitgejaagd worden? Wat is er allemaal mis met Kolbeinn Sigthorsson? En hoe zou het nu met Dirk Kuijt gaan?

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/171763987″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Beluister de podcast hierboven integraal of download deze als MP3. Je kunt je via iTunes ook abonneren.