Afgelopen week werd bekend dat de nieuwe politieke partij van voormalig advocaat Bram Moszkowicz succesvol uit de startblokken is gegaan. Verder maakte Chris Zegers bekend een boek te gaan schrijven en moet Estelle Cruijff, na haar scheiding van Ruud Gullit, voor het eerst in haar leven zelf geld gaan verdienen. Kortom: het regent (aanstaande) carrièreswitches! De podcasters van Incognitief zetten de twintig meest opvallende career moves van de afgelopen decennia voor u op een rij, met onder meer Ricky Gervais, Michael Jordan, Andrea Bocelli en – natuurlijk – Connie Palmen.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/203695294″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Beluister de podcast hierboven integraal of download deze als MP3. Je kunt je via iTunes ook abonneren.