[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/277091709″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Deze Incognitief Kijkt staat in het teken van animatie. Stefan Meeuws bespreekt met filmredacteur Martijn Kroese en tv-redacteur Nils Hermans hun favoriete animatiefilms, zappen langs nog te verschijnen animateifilms, kiezen de Beste Animatieserie OOIT en sluiten zoals altijd af met film- en serietips. Luisteren dus!Vragen: mail naar kijkt@incognitief.nl of tweet ze naar @martijnkroese, @nilshermans of @stefanmeeuws.

0:00 – 3:39: De Zapronde: Sausage Party, Sing, Batman: The Killing Joke, Trolls, Moana, Kubo And The Two Strings
3:39 – 18:56: Pixar, Mary and Max, The Lego Movie en meer
18:56 – 33:10: Beter of Slechter: Archer, Beavis & Butthead, BoJack Horseman, Family Guy, The Simpsons, American Dad, South Park
33:10 – 36:15: Tegenvallende animatiefilms: Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole, De Ice Age-reeks
36:15 – eind: Tips: Stranger Things, Ben-Hur, The Night Of