cropped-logo-incognitief-transparante-achtergrond.png

Sinds 14 oktober 2012 is INCOGNITIEF hét Nederlandse opiniërende cultuurblog. Ons team (hyperlink naar auteurs) is in de loop der jaren behoorlijk uitgebreid, maar we zijn onze missie niet uit het oog verloren: jullie vermaken met artikelen over film, muziek, televisie, literatuur en sport. INCOGNITIEF mijdt de voorgekauwde voorspelbaarheid van zelfbenoemde trendwatchers en luidruchtige entertainmentgoeroes. INCOGNITIEF vaart een eigen koers. Ook als deze controversieel is. Voorál als deze controversieel is.

Het blijft echter niet bij geschreven content: iedere week verschijnt een podcast. Eenmaal in de twee weken verschijnt de voetbalpodcast, met in de resterende weken afleveringen van Incognitief Kijkt en Incognitief Leest. Ook verschijnen geregeld nieuwe video’s van Gerjon Recenseert, waarin aanstormend topauteur Gerjon Gijsbers allerlei zaken recenseert, van democratie tot een meergranenei.

In de nabije toekomst doet INCOGNITIEF er alles aan om zichzelf te verbeteren. Wil je deel uitmaken van ons team of heb je toffe ideeën voor ons? Onze contactpagina geeft precies aan hoe je ons kunt bereiken met tips, aanmeldingen, loftuitingen of klachten.